top of page
onderbeen.jpg

ONTHAREN

WAXING OF LASERTHERAPIE

HDKM is gespecialiseerd in ontharen. Kiest u voor waxing of voor een permanent resultaat door middel van lasertherapie? De laser-behandelingen zijn vrijwel pijnloos.

Vanaf:

Model Applying Cream

GEZICHT

HUIDVERBETERING

Bij HKDM kunt u terecht voor diverse

gezichtsbehandelingen. Van verwen-

treatment tot huidverbetering, zoals 

acnetherapie, microneedling of

peelings.

Vanaf:

€ 45

Cryo21-amsterdam_edited.jpg

CRYO 21

VETCELLEN VERWIJDEREN

Cryolipolyse betekent letterlijk het bevriezen van vetcellen. Deze methode is uiterst geschikt om

vetcellen op lastige plaatsen

definitief te verwijderen.

Vanaf:

OVERZICHT BEHANDELINGEN

ONTHAREN DOOR MIDDEL VAN HARSEN OF LASERTHERAPIE

Laserontharing
15 - 100 min

Tijdens laserontharing geleid het pigment in uw haar de laserstraal naar het haarzakje. Door de warmte wordt het haarzakje permanent vernietigd. De haren die tijdens de behandeling in de groeifase zitten komen definitief niet meer terug. Haren die tijdens de behandeling niet in de groeifase zitten of te weinig pigment bevatten blijven intact. Om deze reden is herhaling van de behandeling noodzakelijk om zo het gewenste gebied onthaard te krijgen. Blonde, grijze en rossige haren bevatten niet genoeg pigment om behandeld te kunnen worden met de laser.

Waxing
15 - 100 min

Wanneer u wilt laten waxen moet u natuurlijk uw haar laten groeien. Als u komt voor de behandeling desinfecteren en ontvetten we eerst het te behandelen gebied. Vervolgens wordt de wax aangebracht en weer verwijderd waarbij de haar inclusief haarwortel wordt verwijderd. Tot slot wordt het gebied gereinigd en gekalmeerd. 

> Less is more: heerlijk zachte en gladde huid

GEZICHTSBEHANDELINGEN VOOR EEN BETERE CONDITIE VAN UW HUID 

Dit is onze basis behandeling. Tijdens de Pure Cleansing wordt uw huid gereinigd en geëxfolieerd, worden onzuiverheden verwijderd, krijgt u een masker en tot slot een aangepaste dagverzorging. Ook geschikt als onderdeel van acnetherapie. 

Pure Cleansing
45 min
Relax Treatment
75 min

Bij deze behandeling wordt uw huid gereinigd, geëxfolieerd en worden onzuiverheden verwijderd. Hierna krijgt u een heerlijke gezichtsmassage, masker en aangepaste dagverzorging. Pure ontspanning. Ook leuk om kado te doen.

Chemische Peeling
60 min

Een chemische peeling zorgt voor exfoliatie (afschilvering) en stimulatie van  de cel vernieuwing van de huid. Bij HKDM wordt er gebruik gemaakt van schillende peelings van IMAGE Skincare om zo verschillende huidproblemen aan te kunnen pakken. Zo kan de peeling gebruikt worden om de huid er frisser uit te laten zien, deze te verstevigen, bij acne of bij pigmentvlekken. 

Microneedling
60 min

Micro-needling is een vorm van Collageen Inductie Therapie. Het is een methode waarbij met behulp van de ENTERPEN™ vibrerend microscopisch kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Hierdoor komen huideigen groeifactoren vrij die de aanmaak van collageen, fibroblasten en elastine (bindweefsel) stimuleren. De huid wordt hierdoor voller, gladder, weerbaarder, steviger en egaler van kleur.

 

Indicaties:

  • Fijne lijntjes

  • Contourverbetering

  • Verouderde huid

  • Acné

  • Littekens

  • Pigmentvlekken 

  • Grove huidstructuur

  • Vergrote poriën

  • Striae / striemen

> Kom langs voor een gratis huidanalyse

CRYO 21 - VETCELLEN OP LASTIGE PLEKJES DEFINITIEF VERWIJDEREN & meer

45 min
43238495_1934381110009855_77843950072758
Cryolipolyse

Bij HKDM wordt er gebruik gemaakt van de cryo 21. De Cryo21 laat de tempratuur van de huid in een mum van tijd dalen van 34*C naar ongeveer 8*C . Hierdoor ontstaat er en geleidelijk en spontaan eliminatieproces dat apoptose of geprogrammeerde celdood wordt genoemd. De behandeling is manueel, pijnloos en duurt 30 minuten. Je kan op allerlei plekken vetcellen verwijderen, op de buik, billen en bovenbenen. Maar ook het definitief weghalen van de onderkin, of het verdunnen van de kuiten.

Vetbevriezen

Cryo 21 is uitermate geschikt voor het definitief verwijderen van vetcellen op plekken waar je ze zelf moeilijk of niet weg krijgt met welke sport of dieet dan ook. Cryo21 maakt het wel mogelijkheid om vetcellen op probleem zones te verwijderen. 

Huidversteviging

Met de Cryo21 kan je ook het gezicht liften, rimpels verminderen, de huid herstellen, voeden, verzachten en hydrateren. Ook couperose

en cellulitis kan er mee behandeld worden.

>  Boek een proefbehandeling voor € 75 

Gezichtsbehandelingen
Ontharen
Cryo 21

SUMMER BODIES ARE MADE IN WINTER

Sommige behandelingen kunnen het beste worden gestart als het niet zonnig is. Bijvoorbeeld bij laserontharing mag de huid niet gebruind zijn omdat er anders verbranding kan optreden. Tijdens het intake gesprek wordt er een huidanalyse gedaan en besproken of er gelijk behandeld kan worden 

 

Ook bij peelings en microneedling moet er uitgekeken worden met blootstelling aan de zon. De huid is na deze behandelingen licht gevoelig waardoor er eventueel hyperpigmentatie zou kunnen ontstaan.

Natuurlijk krijgt u altijd meer informatie en advies over dit onderwerp tijdens

het intake gesprek en voor de behandeling.

bottom of page